kafémeny
PÅSMURT
$65,-
RUNDSTYKKE
med ost og skinke
$65,-
$140,-
KLUBBSJEVA
Surdeigsbrød med aioli, salat, kylling, bacon, sylta raudløk med blåbær frå Sirdal
$140,-
$140,-
STØLSSJEVA
Surdeigsbrød med pesto frå BL Mikrogrønt, skinke frå Stølsgris, ost, soltørka tomat og agurk
$140,-
$96,-
VISLANDBLINGS
Firkornbrød, chorizo frå Visland Gård, ruccula,aioli & cherrytomat
$96,-
VARME RETTER
$159,-
DAGENS SUPPE
serverast med Hektabrød
$159,-
$96,-
SURDEIGSTOAST
med ost, skinke og pesto frå BL Mikrogrønt
$96,-
SMÅBAKST
$49,-
HEKTASNURR
-
$49,-
$49,-
KADEMOMMESNURR
-
$49,-
$51,-
SOLEIKNUTE
-
$51,-
$55,-
LUKSUSSNURR
-
$55,-
$56,-
GULROTKAKE
-
$56,-
$56,-
SJOKOLADEKAKE
-
$56,-
KALD DRIKKE
$59,-
SMOOTHIE
Mango/jordbær
$59,-
$59,-
SAFTERIET BRUS
-
$59,-
$49,-
GRIMSTAD BRUS
-
$49,-
$49,-
MINERALVATN
-
$49,-
$49,-
IMSDAL
-
$49,-
$49,-
SAFTERIET SAFT
-
$49,-
$99,-
/
$119,-
ØL
Lervig/Peroni
$99,-
/
$119,-
$110,-
VIN
Husets rød og hvit
$110,-
$99,-
/
$159,-
SIDER
Fjellsider/Fjordsider
$99,-
/
$159,-
$110,-
/
$119,-
MUSSERENDE
Prosecco/Cremant
$110,-
/
$119,-
$79,-
ALKOHOLFRI VIN
-
$79,-
$79,-
ALKOHOLFRI ØL
-
$79,-
KAFFE
$38,-
/
$42,-
HUSETS KAFFE
Liten/stor
$38,-
/
$42,-
$39,-
TE
-
$39,-
$46,-
AMERICANO
-
$46,-
$42,-
ESPRESSO
-
$42,-
$49,-
CAPPUCINO
-
$49,-
$47,-
CORTADO
-
$47,-
$53,-
KAFFE LATTE
-
$53,-
$57,-
KAFFE MOCCA
-
$57,-
$53,-
VARM SJOKOLADE
-
$53,-
$49,-
CHAI LATTE
-
$49,-
EKSTRA
$3,-
DOBBEL
-
$3,-
$3,-
SIRUP
-
$3,-
$5,-
KREM
-
$5,-
koselege og lunt
VÅRT kafé & gardMATsutsal
Hekta er eit bakeri og gardsmatutsal plassert på Sinnes i øvre Sirdal. Her bakar me brød, bollar, kaker og tradisjonsbakst. Me gjer alt me kan for å skapa ei god atmosfære i den vesle bakstestova vår på Sinnes, med fokus på tradisjon og historieforteljing.
Du kan ta deg ei runde i kafeen, og sjå lokale handverk og bilete av folk og fe frå Sirdal. Kanskje du finn nokon du kjenner?
Me er spesielt opptekne av rein mat og lokale råvarer. I kafeen og bakeriet nyttar me eigenprodusert mjølk frå kyr som har det godt på Åsne og Johan sin fjellgard ved Dorgefoss. I baksten nyttar me surdeig og lang hevetid, som gjer baksten meir smakfull - og god for kroppen.