Dette er det grovaste surdeigsbrødet vårt, og har namnet sitt ifrå eit populært turmål i Sirdal https://ut.no/hytte/101026/grautheller. Namnet stammar ifrå “grjot” som betyr laus stein. Alt det gode kornet i brødet kan minna om landskapet, og brødet er basert på ein graut kokt på grøpp, linfrø og solsikkefrø. Her får du energi til å gå lang tur, og brødet held seg safteg i dagasvis!
Inneheld: Kveite (sikta og grov), sammalt spelt, grøpp av kveite, solsikkefrø, linfrø, surdeig, malt, salt. 60% grovt.
Dette er det grovaste surdeigsbrødet vårt, og har namnet sitt ifrå eit populært turmål i Sirdal https://ut.no/hytte/101026/grautheller. Namnet stammar ifrå “grjot” som betyr laus stein. Alt det gode kornet i brødet kan minna om landskapet, og brødet er basert på ein graut kokt på grøpp, linfrø og solsikkefrø. Her får du energi til å gå lang tur, og brødet held seg safteg i dagasvis!
Inneheld: Kveite (sikta og grov), sammalt spelt, grøpp av kveite, solsikkefrø, linfrø, surdeig, malt, salt. 60% grovt.